Presentació Oficial del Club Beisbol Barcelona

Nota de premsa del Club Beisbol Barcelona

La presentació oficial del nou Club de Beisbol es celebrarà el 20 de febrer a les 19:30 h. en el Museu Olímpic i de l’Esport “Joan Antoni Samaranch” en Montjuïc (Barcelona).

Aquest nou Club, l’únic dedicat a la pràctica del beisbol a la ciutat de Barcelona, neix per donar continuïtat a les activitats realitzades durant més de 80 anys en la històrica Secció de Beisbol del FC Barcelona i després de la traumàtica decisió d’eliminar la mateixa presa a mitjans del passat any per la seva Junta Directiva.

En la Temporada 2012 el Club Beisbol Barcelona presentarà equips en totes les Categories federades sub-18 (alevins, infantils, cadets i juvenils) i en les Categories sènior de 1a Divisió Catalana i de Divisió d’Honor nacional.

L’equip de Divisió d’Honor, que compta amb una plantilla jove i amb diversos integrants de la Selecció nacional, competirà en la Lliga catalana, en la Lliga espanyola i participarà també en la Copa del Rei durant la primera setmana d’abril i en el Campionat europeu (Copa CEB) que se celebrarà a Rotterdam (Holanda) del 30 de maig al 3 de juny com a vigents Campions d’Espanya pel títol obtingut el passat any.