El Sant Boi vencedor de la Lliga Cadet 2012

El passat cap de setmana l’equip cadet del Sant Boi va derrotar al Barcelona i obté el títol de Lliga 2012 sense perdre cap partit.

Els santboians dirigits per Juan Alberto Martínez van aconseguir el campionat guanyant per marcadors de 15 a 8 i 9 a 15.

En el primer partit, jugat al Perez de Rozas no va tenir un bon control per part de cap dels dos equips, tot i que els santboians van tirar de veterania amb Bermejo, Izquierdo i Flores per des del montícle nomès permetre 3 hits, dos d’ells dobles de Puigferrer. La ofensiva dels visitants va tenir 3 noms, el primer Domínguez que va aconseguir 4 hits, el segon Izquierdo que amb 2 triples va impulsar 4 carreres i el tercer V.Martínez que amb dos senzills va impulsar 2 carreres més.

Vídeo de Rumiko
1ª Part

2ª Part

3ª Part

En el segon i definitiu, jugat al Municipal de Sant Boi semblava que els barcelonins serien capaços de provocar un tercer partit ja que a la 4ª entrada el resultat era de 9 a 5, però una gran ramuntada en les següents entrades no van permetre al Barcelona d’Aguado seguir sominat. Destacar una vegada més a Dominguez amb 3 hits, dos d’ells triples i un doble a més d’impulsar 3 carreres, a Rodríguez que va tancar el partit des de la goma i va batejar 2 hits i va impulsar 2 carreres i a Porcuna que va ser l’obridor al montícle i va batejar 2 hits i impulsar 3 carreres.

El jugador més valuós del Playoffs va ser Álex Domínguez, amb un total de 7 hits i cap error en defensa.

Anuncis