El CBS Sant Boi es va endur el III Torneig Gava Cup de Softbol Femení

1148916_679246922140247_736391635_nBon cap de setmana de softbol viscut a les instal·lacions esportives de Can Torelló (Gavà). Bons partits, bon ambient i bones condicions per disputar un torneig de categoria internacional.

La gran final es va disputar diumenge i va ser un derbi del Baix Llobregat, les actuals campiones de la Lliga Nacional de Softbol el CBS Sant Boi enfrontant-se a les actuals campiones del Campionat de Catalunya DH el CB Viladecans, ambdos conjunts van estar a l’altura de l’esperat i van protagonitzar una bona final amb un marcador ajustat de 7 a 6 a favor de les santboianes. Això mostra el bon nivell que viu el softbol català, que conjuntament amb el Projecte serà representat a la Lliga Nacional a partir d’aquest proper diumenge.

Els altres equips participants van ser el Pirates d’Amsterdam, Camp Team d’Italia, Barracudes de França, Fenix de Valencia i l’organitzador el Club Projecte Softball.

A l’entrega de premis van assistir, la Sra.Raquel Sanchez Alcaldesa de Gavà, la Sra.Emma Blanco 3 tinent d’Alcalde de Gavà i presidenta de l’àmbit d’igualtat i ciutadania, i el Sr.Miguel Angel Díaz Regidor de Cultura i Esports, també de l’ajuntament de Gavà.

Felicitar al club organitzador, el Projecte Softball que en tot moment va estar al capdavant i va oferir els seus serveis a tots els equips participants.