La FCBS present a la Fira de l’Esport Federat 2014

foto 1 foto 2
Ahir diumenge la Federació Catalana va ser present a la Fira de l’Esport Federat 2014, que es va cel·lebrar al Parc de la Ciutadella de 10 a 18 hores i que en aquesta edició va comptar amb la participació del CB Barcelona en horari de matí i del CBS Barcino a la tarda. El túnel de bateig inflable de la FCBS va ser una atracció per molts dels nens i nenes que van poder provar el que es batejar davant la màquina de bateig.

foto 4Els monitors que van col·laborar amb la FCBS van ser Irene Fernández que en els últims anys ha estat al capdavant de formacions amb els Consells Esportius i una de les responsables dfoto 3e promoció del Baix Llobregat i Marc X.Costal, embaixador de “Beeball” a Catalunya. També, la nostra secretaria, Virginia Carbonell va estar al capdavant de l’activitat.

A tots ells, a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, al Consell Català de l’Esport, a l’Ajuntament de Barcelona i a FESCAT per oferir-nos la possibilitat de mostrar els nostres esports en un àmbit saludable.

Fotografies de l’activitat (UFEC)

Anuncis