Les Seleccions Catalanes aniran a Europa com a representants de Little League Espanya!

Els equips Infantil/Little League i Cadet/Senior League es van imposar aquest cap de setmana al “Torneo Little League España” que es va disputar a Sant Boi amb els combinats de Madrid i Navarra.

Bona feina dels dos equips, que han obtingut el passaport viatjar a Europa i disputar els prestigiosos torneigs Little League Europe-Africa amb d’altres seleccions territorials de diferents països dels dos continents.

DSC03873_3000x2000Els infantils de la mà d’Óscar Roman, Xavi Civit i Santi Cuesta han estat la sensació del torneig. Un espectacle de bon joc i bones maneres, una defensa impecable, amb llançadors d’alt nivell i un atac mortífer que no ha permès cap opció en els cinc partits disputats amb Madrid i Navarra. L’equip, ha superat amb nota el primer classificatori i es marca el següent objectiu com a un gran repte, el viatje a Kutno (Polonia) del 14 al 21 de juliol serà sens dubte una gran experiència pel grup. El jugador més valuós de l’equip va ser Frank Hernández del CB Viladecans, que va llançar gairebé tot el partit de la final.

Els cadets, també han obtingut el passe a la següent fase que es disputarà a Novara (Italia) del 6 al 12 de juliol.DSC03888_3000x2000 L’equip d’Edgar Hernández, Juan A. Martínez i Alberto Magallón ha estat protagonista de tots els partits de la categoria, tot i no jugar al seu millor nivell a la fase de classificació va arribar a la final sense conèixer derrota, fet que els va impulsar a vèncer sense problemes en l’últim partit davant de Navarra. En aquesta categoria, es van endur els premis, Edgar Rodríguez com a millor llançador i Eric Izquierdo com Jugador més Valuós (MVP), tots dos del CBS Sant Boi.

Destacar la feina dels tècnics i familiars i sobretot del nostre fisioterapeuta “Pepe” Romero que ha estat al costat del equips i l’staff col·laborant en tot moment.

Des de la FCBS estem molt orgullosos dels 30 jugadors i els 7 membres de l’staff tècnic i volem agraïr-los la seva dedicació i la bona tasca realitzada tant dins com fora del camp. Seguirem d’aprop els viatges i seguirem treballant pel futur del beisbol i softbol català.

Agraïr també al CBS Sant Boi per la cessió de les instal·lacions i als voluntaris, familiars i amics que han acompanyat als equips catalans durant aquests dies.

Fotografies de Jordi Cortadella – Final Infantil

Fotografies de Jordi Cortadella – Final Cadet

Anuncis