El Sant Boi, guanyador del 1r Torneig “Back to School” de Viladecans

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el primer Torneig “Back to SBack to schoolchool” a Viladecans. El torneig, que ha congregat diferents equips de les categories Aleví de beisbol i Cadet de softbol, s’ha fet coincidir amb la data de la fundació del Club de Beisbol i Softbol Viladecans.

A la categoria Aleví amb màquina de llançar, han estat 5 els equips participants: el Viladecans, el Barcelona, el Gavà, i dos equips de Sant Boi (Blau i Vermell). Desprès de tres intensos dies de partits, el Sant Boi Blau s’ha alçat com a campió d’aquesta primera edició del Torneig “Back to School”.

A la categoria Cadet de softbol han participat tant sols 3 equips: el Viladecans, el Sant Boi i l’Hèrcules d’Hospitalet. Al final, han estat les noies del Sant Boi les que han pogut alçar-se com a les primeres campiones d’aquest torneig.

Des de la Federació Catalana, felicitem als equips guanyadors del torneig, i animem a tots els participants a seguir en aquesta línia de formació en les categories més petites.

sb1sb2

 

Blog del Club de Beisbol i Softbol Viladecans