L’Acadèmia espanyola, campiona del Torneig de Valencia.

La selecció espanyola es va proclamar ahir campiona del torneig europeu d’acadèmies que organitzaven els Dodgers de Los Ángeles aquí, a l’estat espanyol (València). La nostra acadèmia va acabar la fase regular amb 4 victories per 1 derrota, davant d’Itàlia, i va aconseguir imposar-se a la final davant França amb un contundent 7 a 3.

El tercer partit d’Espanya va ser força emocionant, acabant amb un resultat favorable de 8-7 enfront Alemanya. No obstant, els jugadors espanyols van saber gestionar l’avantatge que tenien en el marcador i van poguer endur-se el partit davant un equip bastant sòlid.

No podem dir el mateix del partit enfront Itàlia, en que la selecció no va començar bé i va pagar car els errors comesos a l’inici del partit. Despres d’un mal inici, en que els espanyols perdien per 5 a 0 en les primeres entrades. Sense poder reaccionar, el partit va acabar per 9 a 2 a favor del italians.

El cinquè partit, que va decidir finalment que Espanya arribés a la final, va ser un altre partit que va estar just i emocionant fins al final. En aquest cas, però, la nostra Acadèmia va saber imposar-se desde l’inici de l’enfrontament, i sempre va estar per davant en el marcador. No obstant els txecs es van apropar al final, els jugadors espanyols van saber distanciarse una mica i acabar enduent-se el partit per un just pero suficient 4-2.

La final va estar contra França, equip que ja havia estat víctima d’Espanya en el segon partit per 4-1. La final va seguir una dinàmica positiva per Espanya, que mai va estar per sota en el marcador i va saber aprofitar la seva ofensiva per distanciar-se de l’equip francès. A l’última defensa, amb un resultat favorable de 7 a 3, el partit va acabar amb un preciós ‘Doble Play’ d’Espanya, que es proclamava així campiona del Torneig.

fotosleeccios

Anuncis