El CBS Sant Boi campió d’Espanya Cadet 2015

L’ equip cadet del CBS Sant Boi, dirigit per Rubén Fente, es va proclamar campió d’Espanya Cadet el passat diumenge 27 de Setembre a Pamplona, contra l’equip local de l’ Irabia.

la fotoEl conjunt santboià va eliminar a un altre equip català, al CB Barcelona, a les semifinals, amb el resultat de 9 a 1. Arribant així a la final contra l’ Irabia, que en el seu cas va eliminar a l’altre participant català , el CB Viladecans, per un contundent 16 a 1.

El diumenge 27 de Setembre, a les 11:00 va donar inici la final d’aquest campionat de cadets, al camp de Burlada (Pamplona), on l’equip de l’ Irabia ja havia guanyat a l’equip català del CBS Sant Boi a la fase de grups, però en aquest cas, els santboians van ser capaços de remuntar un 8-0 en contra, gràcies a l’encert de l’ ofensiva, aconseguint un total de 18 hits i així acabar amb el resultat de 20 a 11.

En el partit que es jugava la 3a i 4a plaça del torneig, on s’enfrontaven els altres dos catalans, el CB Viladecans contra el CB Barcelona, va finalitzar amb el resultat de 8 a 6 per l’equip viladecanenc.

Destacar els dos jugadors del CBS Sant Boi, Edgar Rodríguez que va ser nomenat el millor jugador del torneig, i Alejandro Martín que va obtenir el premi de millor llançador.

Des de la FCBS moltes felicitats a tots tres equips catalans per la bona feina feta al Campionat, i felicitar als nous campions d’ Espanya, el CBS Sant Boi.

Anuncis