El CBS Sant Boi campió de la Copa del Rey per segon any consecutiu

El CBS Sant Boi guanya la segona copa del Rey consecutiva al Marlins de Tenerife per un resultat d’ 1 a 0.

L’equip dirigit per Candelario Diaz va vèncer en el partit de dissabte al campió de la Lliga Nacional, els Astros de València per 6 a 5, i així va aconseguir el pas a la final. Per altra banda els Marlins de Tenerife van vèncer al CB Barcelona per 2 a 1 a la 10a entrada.

La final va tenir lloc el diumenge a les 11:00 al camp Carlos Pérez de Rozas, on el conjunt català va anotar l’única carrera del partit a la 7a entrada gràcies a dos hits consecutius de Jesús Golindano i Jonatan Linares, i un fly de sacrifici de Rubén Fente que va impulsar al primer d’ells a anotar la carrera.

En aquest partit cal destacar la feina feta des del monticle pel jove llançador del CBS Sant Boi i MVP De la Copa del Rey, Eric Izquierdo que va llançar 8.1 innings a la final sense permetre cap carrera i a la semifinal va ser ell llançador encarregat de tancar el partit. I també cal nombrar l’altre llançador de l’equip santboià, Yamber Pérez que va ser el guanyador de la semifinal amb 5.1 innings llançats contra Astros de València i al a final va ser el tancador desprès de eliminar per strikeout a dos batejadors de l’equip de Tenerife.

En canvi el CB Barcelona va quedar en 4a plaça desprès de perdre la final de consolació contra els Astros de València per 6 a 1.

Moltes felicitats CBS Sant Boi!!14045874_1185250094865399_51978002546678612_n

 

Anuncis