Èxit total del 4t Torneig Masters Slowpitch

La quarta edició del torneig de softbol mixt organitzat per la Federació Catalana de Beisbol i Softbol. El campionat va disputar-se a la ciutat de Viladecans el cap de setmana del 20 al 21 de Maig. En la competició van participar un total de 6 equips, un d’ells de fora de Catalunya. Aquests van ser els Drac’s de Manresa, els Hèrcules Fusion, els Miralbueno de Saragossa, els Chuchos de Viladecans, el Barcelona i l’Hèrcules.

Amb un total de 15 partits, repartits entre dissabte i diumenge, tots els equips van enfrontar-se als rivals directes pel títol. Amb un nivell molt alt, els enfrontaments van ser molt igualats i justos en el marcador. Al llarg de tots els partits, van anar-se posicionant els equips que es mostraven més forts per endur-se el trofeu a casa, com l’Hèrcules, el Miralbueno o els Hèrcules Fusion, que seguien invictes 2 partits després de començar.

Ja a la fase final van quedar clars els encreuaments que decidirien les posicions finals. En la lluita per la 5a i la 6a posició, el CB Barcelona van imposar-se als Drac’s de Manresa per 6 a 5. Més amunt, en el partit que decidia la 4a posició i l’últim esglaó del podi, els Hèrcules Fusion van guanyar als Chuchos, que jugaven a casa, per 4 a 3. Finalment, a la final del 4t Torneig Masters Slowpitch, l’Hèrcules es va enfrontar als representants de Saragossa, amb victòria final dels d’Hospitalet per un just 8 a 7.

Tal com es va veure a la fase final del campionat, els equips estaven molt equilibrats i tenien un nivell molt semblant als immediats perseguidors, cosa que va quedar reflectida als resultats finals dels partits. Amb aquesta edició, el Torneig Masters Slowpitch va guanyant més adeptes i més popularitat a Catalunya, terra on va arrelant el softbol slowpitch.

Anuncis